NOKIs Bålhytte

Sommerfest og bålhytteindvielse

 
NOKI's traditionelle sommerfest blev i 2012 afholdt den 12. maj i forbindelse med indvielse af foreningens nye bålhytte og bandebane på Norup Stadion.
 
  NOKIs nye baalhytteJane Groen holder indvielsestalenSnoren klippessaa er baalhytten officielt indviet
Den røde snor blev klippet af en repræsentant fra Mariagerfjord Kommunes udvalg for Kultur og Fritid Jane Grøn, og så kunne festlighederne ellers tage fat.

Bålhytten og bandebanen er sponsoreret af LAG-Himmerland, Bygge- og Anlægsfonden og Sparekassen Kronjylland.

 

Aktiviteter til sommerfesten 

Loppemarked for boernTovtraekningskonkurrence  Flotte kager til kagebagekonkurrenceKage pyntet med foreningens logoLaekker kage til kagebagekonkurrencenTrylleri med de soede sager til kagebagekonkurrenceForeningens logo var et yndet motivFlittige cyklister koerer penge ind til foreningenFoerst tog drengene bandebanen i brugDrengefodbold paa den nye bandebaneSaa var det de voksnes tur til at indvie den nye bandebane
Der blev afholdt cykelløb, tovtrækning mellem Nordbyen og Sydbyen, kagebagekonkurrence, fodboldturnering for drenge i alle aldre, børneloppemarked m.m.
 
 

Middag med musik og dans

 Spisning i festteltetBandet New Icon har gjort klar til at underholdeBandet New Icon i gang paa scenenBandet New Icon spiller op til dans
Dagen sluttede med en festmiddag og med musik og dans til orkesteret NEW ICON, som leverede en forrygende gang god rockmusik til langt ud på natten.